0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Centrale in condensatie sau conventionale?

MAGAZIN ONLINE CENTRALE TERMICE

Centrale in condensatie sau conventionale?

Marea majoritate a locuintelor din Sibiu si din alte orase ale Romaniei sunt încă incalzite cu sisteme de încălzire pe gaz.Multe dintre acestea sunt centrale convenționale vechi instalate acum 15 - 20 de ani sau chiar mai mult, care la un moment dat trebuiesc înlocuite. Durata medie de viata a unei centrale conventionale este de 10 ani iar atunci cand proprietarul locuintei decide sa inlocuiasca centrala veche , există o serie de întrebări care trebuie luate în considerare:

  • Ce model de centrala termica sa aleaga, o centrala de provenienta germana Vaillant, Saunier Duval, Viessmann sau alte centrale termice de provenienta italiana Ferroli, Ariston, Baxi , modele fabricate in alte tari?
  • Care este diferenta dintre centralele conventionale si cele in condensatie?
  • Daca o centrala termica in condensatie este mai eficienta decat o centrala termica conventionala?
  • Daca instalam o centrala termica in condensatie trebuie sa inlocuim si radiatoarele existente in locuinta?
  • De ce acte sau autorizatii avem nevoie pentru a inlocui o centrala veche?
  • Care este solutia canalizarii Condensului pe care il produce centralele in condensatie?
  • Instalarea centralelor termice in condensatie trebuie efectuata de o societate autorizata ISCIR?

Cea mai simplă soluție este sa apelati la firme specializate in acest domeniu si care au un contract de service incheiat cu producatorii de centrale termice si care va pot oferi atat servicii de consultanta in alegerea produsului cel mai bun pentru locuinta dumneavoastra cat si sevicii de instalare si punere in functiune a centralei termice.

In judetul Sibiu aceste informatii si raspunsuri la toate intrebarile de mai sus le gasiti la Moga Instal S.r.l. , adresa Bulevardul Vasile Milea, nr 52 sau la nr de tel 0269244157. Societatea este autorizata ISCIR pentru montare /instalare si service, avand contract de service incheiat cu Vaillant, Saunier Duval, Ferroli si Immergas.

Moga Instal SRL

CUI RO30146912
NR. INREG. REG. COM. J32/400/2012

Utile

Alte Link-uri

S.O.LA.N.P.C
envelopebookmarkusersphone-handsetclockcrosslist
WhatsApp chat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram